Hondenmassage Fit4Dogs

 

Hallo, Ik ben Angelique Beijer en van jongs af aan heb ik al een liefde voor dieren.Vooral voor de hond en de kat want,  daarmee ben ik vroeger mee opgegroeid.( op dit moment heb ik zelf ook een hond en een kat ) Er werd ook vaak tegen mij gezegd " Jij gaat vast iets met dieren doen later " En ik ben zeker iets met dieren gaan doen. 

Ik heb 4 jaar lang met veel plezier bij een dierenarts gewerkt in Hoogvliet, Rotterdam en veel geleerd, maar na mijn verhuizing naar Werkendam, ben ik er helaas niet in geslaagd om z`n zelfde baan terug te vinden. Na veel zoeken ben ik tenslotte bij een hangplantenkwekerij terecht gekomen, waar ik tot nu toe nog steeds , na mijn 2 kinderen, 8 uurtjes per week met veel plezier werkzaam ben.

Toch bleef de liefde voor honden en katten groot en wilde ik heel graag iets gaan doen met honden. Na lang nadenken, en dat er mij geadviseerd was om met mijn eigen hond (een erg druk hondje)  een workshop hondenmassage te volgen ben ik zo enthousiast geraakt dat ik kort daarna met de Kynologische opleiding gediplomeerd hondenmasseur begonnen ben bij Kynotouch (nu Kynomassage). Begin maart 2013 heb ik mijn diploma in ontvangst mogen nemen.Ook ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging Palpabel en heb ik een Licentie 2. Dit betekend dat ik verplicht ben om bij- en nascholing te volgen.

            

                                                                  

Verder werk ik 1x in de week op vrijwilligers basis bij het dierenasiel in Gorinchem. Daar masseer ik honden die angstig/ terughoudend zijn door bepaalde redenen. Ook masseer ik honden die erg druk zijn of stress hebben met goede resultaten. In samenwerking met het asiel.. zijn er  al vele honden die ik  gemasseerd heb herplaats en gelukkig hebben ze leuke nieuwe baasjes gekregen!